LJUBAVNE PROGNOZE za vrijeme mladog mjeseca u znaku Lava!

LJUBAVNE PROGNOZE za vrijeme mladog mjeseca u znaku Lava!

17. kolovoza 2022. 0 By Maja

VAGA

Bez obzira na sve sto ste do sda prosli sa voljenom osobom, vama u zadnje vrijeme neke stvari postaju sumnjive. Kao da gubite povjerenje u vaseg partnera jer ni sami ne znate sta se trenutno desava. Mnogo toga vam ne ide kako ste to zamisljali jer mislite da je neko drugi usao u zivot vaseg partnera.

 

SKORPIJA

Vi ste se previse opustili u vasoj vezi. Ne obracate paznju sta vam partner govori,vec tjerate po svom. To vam donosi samo nesuglasice kojevrlo lako mozete zaobici. Vas partner ima pravo na svoje misljenje koje bi vam morate priznati mnogo pomoglo u vasoj vezi.

 

STRIJELAC

Bez obzira na sva desavanja u proteklim danima, vi i vas partner uvijek pronadjete zajednicku. Tajna vase uspijesne veze lezi u dogovoru i postivanju koje imate jedno prema drugom. Vas ocekuje velika sreca za vrijeme mladog mjeseca jer cete dozivjeti jedno divno iznenadjenje.

 

JARAC

Sve u svemu mozete biti zadovoljni sa vasom vezom, jer se u zadnje vrijeme svakako mnogo ne trudite da bi ona bila bolja. Sve ste prepustili vasem partneru jer vma je trenutno suvisno da se borite jos i za vasu vezu. Vasem partneru se ne dopada vas stav i za vrijem mladog mjeseca u lavu vrlo lako bi se moglo desiti da vas partner privremeno napusti.

 

VODOLIJA

Vas sreca ocekuje jer ce voljena osoba napraviti jedan korak koji ce vas mnogo obradovati. Vas partner ce vam zeljeti dokazati koliko vas voli,  i koliko mu je jos do vas stalo jer ce shvatiti da je naprvio neke greske u zadnje vrijeme. Sreca vas ocekuje za vrijeme mladog mjeseca.

 

RIBA

Za vrijeme mladog mjeseca u lavu vas ocekuju mnoga desavanja u vasoj vezi na koja necete moci utjecati .Ocekuju vas manje nesuglasice koje ce i vas mnogo iznenaditi. Pred vama ce biti mnogo razloga da se naljutite na voljenu oosbu, ali vi cete joj ipak oprostiti. Neke stvari ni vio sebi necete moci objasniti.

Stranice: 1 2