Dok OVAN nema snage da PRIZNA da želi KRAJ VEZE, ovaj zodijak UZIVA  u SVOJOJ LJUBAVNOJ SRECI!

Dok OVAN nema snage da PRIZNA da želi KRAJ VEZE, ovaj zodijak UZIVA u SVOJOJ LJUBAVNOJ SRECI!

21. kolovoza 2022. 0 By Maja

OVAN

Ljubavna sreca vas trenutni prati, ali vi uporno imate sumnje da nesto nije kako treba. Prepustili ste se negativnim mislila i imate velike sumnje koje vam ne daju mira. Sumnjate da vam partner nije vjeran.  Ipak, nemate dokaza da je vas partner cinio nesto sto nije smio, trenutna desavanja se odvijaju samo u vasoj glavi.

Moramo vam reci da je vas partner lud za vama, i vase sumnje su samo u vasoj glavi.

Pogledajete relano na situaciju oko sebe, vas partner mozda nije emotivan kao vi, ali ti sigurno ne znaci da vas vara sa nekom drugom osobom. I do sda ste sve probleme rijesevali zajedno, ali u ovom slucaju ste vi ta osoba koja suti, i koja ima neke ideje sta bi moglo da se desi.

Vas partner ce vam u narednim danima dokazati koliko vas voli, ali ni to vam  nece biti dovoljno.

Problem nije vas partner, koliko god zvucalo ruzno: Problem ste vi. Vi kao da bi zeljeli da je vas partner nevjeran, samim tim imali biste dobar razlog da ga napustite. U narednim danima vi cete biti nezadovljni sa situacijom koja je pred vama, jer sve izgleda na to da vi zelte raskid, a ne vas partner.

Odlucite se sta zelite, i ne rizikujte vasu vezu koja bi mogla biti savrsena, ali tesko da vi tu vezu necete srusiti, jer namjere vam nisu dobre.

Sumnje koje su vas mucile nisu bile sumnje, vec nada da ce vas partner napraviri gresku kako bi vi mogli reci zbogom.

 

Nastavak na sljedececoj stranici…

Stranice: 1 2