Sreca prati ova DVA ZODIJAKA jer su uvijek stajali na POSTENOJ STRANI ZIVOTA!

Sreca prati ova DVA ZODIJAKA jer su uvijek stajali na POSTENOJ STRANI ZIVOTA!

21. kolovoza 2022. 0 By Maja

RAK

Ova dobra dusa zodijaka je mnogo patila u svom zivotu. Zbog svoje dobrote je mnogo puta bio osudjen na bol, jer su njegovu dobrotu mnogi samo koristili.

Rak je posteno bice koje se je uvijek sluzilo dobrotom i koje se nikada nije okretalo prema losem putu. Mogao je i on da ide mnogo laksim putem ali on to nikada nije cinio.

Postenje mu je na prvom mjesti, pa tek onda sve ostalo. On je takav i taj stav ce uvijek prenositi na druge. Postenje je nesto sto ovaj zodijak mnogo cieni i sto ocekuje i od drugih.

Mada je rak bice koje se je u zivotu mnogo borilo, on nikada nije odustajao. Njegova najveca sreca je kada vii da je uspio u svojim namjerama da drugim ljudima pokaze pravi put.

Pomaze on koliko moze, ali nikada ne trazi nista zauzvrat. On sve sto cini, cini od srca nikada iz koristi koju bi on mogao imati.

Raka do kraja godine ocekuje velika sreca. Kako na poslovnom tako i naljubavnom polju njega ocekuju samo sretni dani.

Rak ce imati mnogo srece jer je on tu srecu iskreno zasluzio. Njegova nada da ce sa svoji postenjem stici daleko ce postati stvarnost.

Vjerovao je u dobro, i dobro ce se njemu uvijek vracati. Njegove sumnje da ga sreca mozda nece pratiti ce postati proslost, jer ce i sam shvatiti da je sreca njegova vjerna pratilja.

Pred ovim zodijakm su dani ispunjeni srecom koje on nece tako brzo moci zaboraviti. Sreca ce postati njegova vjerna pratilja.

Stranice: 1 2