Ovaj 26.-i avgust, izmedju jos nekih, i Ovnu ce postati najsrecniji dan!

Ovaj 26.-i avgust, izmedju jos nekih, i Ovnu ce postati najsrecniji dan!

25. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Samo ste se nadali necemu lepom, ali ste mislili da su vase nade beznadezne.Da nisu, uvericete se jos ovog dana i tako biti neko  neizmerno srecan. Priznanje ljubavi sa strane partnera doci ce iznenada, kao dar sudbine.

 

BIK

Vasa situacija nije najbolja,ali nije beznadezna.Ne dozvolite sebi da vas neko danas nazove beznadeznim slucajem samo zato sto niste za akciju. Dovoljno ste zreli da snosite posledice svojih odluka, pa pokazite da ostajete  cvrsti.

 

BLIZANCI

Zelite da sve bude po vasem, jer ste se i navikli na to. Ako je i bilo do sada, vreme je da budete razumni i da  priznate da ste uzivali necije povlastice. Red je da se zamene neki  koraci i neke uloge, pa bi morao partner od sada biti privilegovan.

 

RAK

Slabite  svakim danom vise, bas zato sto ste navikli da se zrtvujete za druge. Red je da i drugi  uvide vasu slabost i daju vam prednost u svemu. Iscrpljeni ste u svemu,  i vreme je da vas svi postede. Kada je rec o partneru, vreme je da vam bude podrska, i da vas razume.

 

LAV

Nikako da osetite da vas prihvataju neke osobe, ali je vreme da vam jedna ukaze paznju. Dugo ste ubedjeni da ste joj antipaticni, ali cete se uveriti u suprotno. Ovaj dan cete dobiti njeno priznanje da vas simpatise,  i zato cete biti srecnik dana neocekivano i nenadano.

 

DEVICA

Da ste malo drugaciji vi, mozda bi se stvari odvijale daleko brze. Vreme je da se menjate  i budete malo popustljiviji, ili da se moirite sa posledicama koje slede. Pazite sta cinite, mogli biste da izgubite daleko vise nego sto  ocekujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2