Ovaj 26.-i avgust, izmedju jos nekih, i Ovnu ce postati najsrecniji dan!

Ovaj 26.-i avgust, izmedju jos nekih, i Ovnu ce postati najsrecniji dan!

25. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Odavno ste u zabludi sto se tice jedne osobe, ali cete se tek danas uveriti. Lazno vam se predstavljala i bila je deo  vase zablude. Njena vesta gluma vas je  obmanula, ali ste konacno poceli da se vracate  sebi i osecaju da vas zavarava i laze.

 

SKORPIJA

Mada imate mnogo obaveza i vracate se u  normalu, ipak vas i dalje vodi osecaj.To sto verujete jednoj osobi i sto ste zaljubljeni u nju, vas je pokretac u svemu.  Ovog dana ce ocekivati vise od vas ali vas mora razumeti.  Vreme je da iskusate njeno strpljenje.

 

STRELAC

Odavno bacate oko na jedno bice i vreme je da vam se  i priblizi. Ucinili ste sve sto ste mogli i vise nista nije do vas. Pokazite da znate vladati  osecanjima i da je red da se  ne smete nametati. Ne zelite nista na silu, cak ni druzenje.

 

JARAC

Od vas se ceka da se sklonite jednom lavu sa puta. Svidja vam se jedna ista osoba i oboje se borite za nju. Vreme je da budete jaki i da se ne povlacite kako ste i navikli. Budite borac  i pokazite da zelite pobedu u trci za srcem jedne osobe.

 

VODOLIJA

Vas veliki ponos i vasa tvrdoglavost su  vas pokretac i ono sto vas je odrzalo u zivotu. Nema potrebe da se pretvarate i da  se ponasate drugacije, ali u nekim situacijama to morate. Danas cete imati cudnu situaciju, pitanje je kako cete se postaviti.

 

RIBE

Da ste od onih koji nece odustati, necete  saznati do kraja dana. Ali ce kraj dana da vas napravi pravim borcem za ljubav. Mnoge cete u svojoj okolini da napravite iznenadjenim vasom upornocu, ali cete ici do kraja.

Stranice: 1 2