Evo koji zodijaci ce MORATI da se SUOCE sa VELIKOM BOLOM jer ce ih IZDATI osoba za koju bi   ZIVOT DALI!

Evo koji zodijaci ce MORATI da se SUOCE sa VELIKOM BOLOM jer ce ih IZDATI osoba za koju bi ZIVOT DALI!

26. kolovoza 2022. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je velika tuga. Koliko god se borili sreca im nece biti naklonjena. Stizu ima dani velikog razocarenja, i velike ljubavne boli.

LAV

Vasa veza je vec dugze vrijeme pod nesretnim zvijezdama, ali vi se trudite da iz svake situacije izvucete samo najbolje za sebe i svoju voljenu osobu. Mnogo puta je dolazilo do nesuglasica, ali vi niste zeljeli da dustanete od svoje velike srece.

Jako vam je bitno da sa voljenom osobom postignete sve sto ste zeljeli, jer vi zelite da se izborite vasu zajednicku srecu.

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao u najvecu srecu, ali ovaj put i sami ste poceli da imate velike sumnje kada je vasa veza u pitanju. Vas partner kap da sve cini u inat vasoj ljubavi, i on ce uskoro da vam prizna nesto sto ce vam slomiti srce. On vise ne osjeca ljubav prema vama kao nekad.

Njegova ljubav se je ugasila i to saznanje ce vam jako tesko pasti.

Vi ste uvijek zeljeli srecu, ali uskoro vam samo velika tuga kuca na vrata. Pred vama su desavanja koja  ce vam slomiti srce, jer vi ste imali velike nade u vasu vezu. Vrijeme je za velike promjene koje vam nece lako pasti, li vi ste zodijak koji nikada ne odustaje.

Svojoj ljubavnoj sreci vi necete okrenuti ledja.

Vi cete se  nadati da cete upoznati osobu svog zivota. Pred vama su desavanjia koja ce vam slomiti srce, ali i pruziti novu priliku da budete samo sretni sa novom ljubavi koju cete upoznati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2