Ko ce poneti titulu TRI SRECNIKA naredna dva dana?!

Ko ce poneti titulu TRI SRECNIKA naredna dva dana?!

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda se nadate, ali nema sanse da vas zagrli sreca.Kao da vam je okrenula ledja i nikako da vam pogleda u oci. Da vas osecaj bude tezi i bolniji, jedan jarac vas ostavlja na kraju puta. A mislili ste da nece nikad!

 

BIK

Sa vama je stalno neka velika peripetija, ili je novac i dug, ili su vase velike obaveze.Nikako da se ustalite i da nadjete  sredinu, i tako cvrsto stanete na noge.Od vas se ceka  da postanete svoji i znate sta morate i sta vam je ciniti!

 

BLIZANCI

Neodlozno je ono sto morate uciniti, a to je da se pomirite sa svojom  situacijom.Trenutno je dosta losa i nestabilna, ali i dalje ne vidite da moze biti promena.Ne bar na bolje! Vreme je da se pomirite i ne potresate se svaki cas!

 

RAK

Davno ste imali priliku da iskoristite i budete srecni i zadovoljni. Vreme je da se nastavite ponasati u skladu sa situacijom.Neka ogromna sreca vam ne sledi i vi ste pomireni sa osrednjom sutuacijom.Neka nije gore!

 

LAV

Mislili ste da ste srecni, ali vas je sreca u momentu zaobisla. Neke stvari niste mogli da zaobidjete i sada je sve do vas.U momentu se sve okrenulo a dok ste se snasli, ostali ste sami. Sami i ostavljeni, prepusteni situaciji.

 

DEVICA

Neke promene ne vidite, ali ce vas snaci kao grom iz vedra neba. Vreme je da budete odlucni i srecni, jer slede sudbinski koraci. Partner vas nije pripremao na odgovore, ali  ce svakako biti oni koji vode sreci i vi ste prvi srecnik!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2