Vodolija je SPREMNA NA SVE zbog jednog Bika,ali ce joj on SLOMITI SRCE na djelice!

Vodolija je SPREMNA NA SVE zbog jednog Bika,ali ce joj on SLOMITI SRCE na djelice!

29. kolovoza 2022. 0 By Maja

VODOLIJA

Vi kada se zaljubite, onda cijelim scem i cijelom dusom. Nikada niste znali da glumite ljubav. Vase srce je uvijek bilo i ostalo iskreno. Mnogo ljubavi poklanjate jer je ljubav vama sve  u zivotu. Posebno ljubav jednog bika vam mnogO znaci.

Za tu osob cinite sve st oje u vasoj moci. Svoje vrijeme , svoju ljubav, svoju paznju. Sve mu poklanjate kako bion bio sretan. Zaboravljate na sebe jer vam je njegova ljubav bila i ostala na prvom mjestu.

Nikada niste ucinili nista kako bi ga  povrijedili. Uvijek nastojite biti iskreni u svakoj situaciji. Pred vama je period u kojem cete se mnoog razocarati. Toliko ste se trudili oko ljubavi te osobe, ali ona ce vam slomiti srce na hiljadu dijelaova.

Uskoro cete saznati nesto, sto ce vas natjerati da izgubite vjeru u ljbav. Ta osoba ce vas poslije svega sto ste za nju cinili toliko povrijediti da vi necete moci vjerovati sta se je desilo.

Vase povjerenje ce biti zgazeno kao nikda do sada. Zaista to niste zasluzili, ali neke osobe vasu ljubav nisu ni zasluzile. Posebno ne ososba koja ce vas toliko razocarati da cete pasti  u ocaj. Ipak vi ste jaka osoba koja se uviejk izbori sa svim losim sto joj se desi u zivotu.

Nece vam biti lako ali cete vi sa vremenom postati samo jaci. Uvijek ste se borili zasvoj srecu, i tako cete ciniti i ovaj put.

Vasu ljubav niko ne moze slomiti, i vi cete jos pronaci svoju srecu koj ste iskreno zasluzili. Ne oklijevajte vec se suprostavite sudbini.

Stranice: 1 2