IZABERI  RUZU i saznaj  vesti na POLJU LJUBAVI u narednih mesec dana!

IZABERI RUZU i saznaj vesti na POLJU LJUBAVI u narednih mesec dana!

30. kolovoza 2022. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI RUZU BROJ 2

Vi koji ste izabrali ruzu pod rednim brojem dva, biice da imate nesto sto se zove drugom sansom.Mozda joj se niste nadali da ce vam se desiti i da ce vam biti pruzena. Ili mozda, da nece biti tako brzo.

Uskoro ce vam srce poceti ponovo da voli, ali lagano cete gajiti emocije. Ici cete polagano, kao da se plasite svakoga narednog koraka.I kao da vas ne ceka ljubav na pomolu, vi cete se ponasati rezervisano i na distanci.

Ici cete sve korak po korak i tako zeleti da se prvo simpatisete, pa upoznate, produbite poznastvo, i tek onda budete  spremni da se upustite u vezu.Vasa ruza je pupoljak i crvene je boje, a to je simbol ljubavi u razvitku.

Od vas dvoje ce da zavisi da li ce ona prerasti u jaku vezu, ili ce da uvene u razvitku, pre nego i bude pocela i procvetala.

AKO STE IZABRALI RUZU BROJ 3

Vi koji ste uzabrali ruzu pod rednim brojem tri, ceka vas iznenadjenje. Ujedno ce to da bude i vasa nenadana i niotkud, neocekivana sreca. Vasa ce ljubav da poseduje ono sto se zove neznost spletena sa dobrotom srca i  upletena u  osecanja ljubavi i pozrtvovanja.

Vreme je da budete od onih koji ce da budu posebni u svemu. Zato ce vasa ljubav da bude  jako lepa i jako posebna, ali ce te i vi da budete  onaj ko ce sve uciniti da ona to i bude!

Stranice: 1 2