CETVRTAK, prvi septembar, donosi NAJVECU SRECU ovim znacima zodijaka!

CETVRTAK, prvi septembar, donosi NAJVECU SRECU ovim znacima zodijaka!

31. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se stvari postave na svoje mesto.Bas ono koje vi i zasluzujete, i onakvo kakvo vam i dolikuje.Zasluzili ste i vise, ali sada  cete biti zadovoljni onim sto vam sledi.Vase srce ce samo da odredi sta je sporno.Ono ce sve, samo ga sledite!

 

BIK

Vreme je da se uozbiljite, ali ste se jedva odrzali sada. Srecom cete uspeti da se  izvucete sada bas kako se niste nadali. Sami ste sebe bacili u probleme i neka vam ovo bude lekcija.Nauceni na greske, vise necete  da  brzate.

 

BLIZANCI

Da se okrecete u smeru koji bi bio za vas koristan, to se vidi. Ali da cete iz necegaizvici toliku korist za sebe, tome se mnogi ne nadaju.Hocete, tako da cete i sebe iznenaditi, a zasto da ne, kad vam se pruza sansa!?Vasa snalazljivost je na nivou!

 

RAK

Idete putem koji vas vuce nazad i napred, i cim korak napred, vi se vracate nazad. Nece moci tako pa se odmah usmerite toliko, za koliko imate sansu. Vreme je da procenite svoje sposobnosti.Usmerite se i nadjite svoje prioritete.

 

LAV

Naljuceni ste na jednu osobu i ne mislite se odljutiti.Danas ce vam se ukazati priika da nekome date sansu i da prihvatite izvinjenje. Nemojte da mislite da ste vi bezgresni, zato i oprostite. Pazite, gresiti je ljudski, a ljudski je prastati.

 

DEVICA

Od vas se ceka na jedan odredjen korak i vreme je da se okrenete napred. Nemojte da se ponasate neodlucno i vreme je da se oslobodite.Samo malo vise odlucnosti i hrabrost ce doci kao da se podrazumeva. Ucinite sto vas sleduje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2