CETVRTAK, prvi septembar, donosi NAJVECU SRECU ovim znacima zodijaka!

CETVRTAK, prvi septembar, donosi NAJVECU SRECU ovim znacima zodijaka!

31. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se jedna  skorpija nada da cete je  pogledati.Do sada niste obracali paznju na nju, ali sada cete sve cesce da je zagledate. Bicete ohrabreni  njenim pogledima i tako cete se osmeliti da joj pridjete bas danas.Na pomolu nesto iznenadjujuce.

 

SKORPIJA

Vreme je da ovaj dan donese ostvarenje vase najvece zelje. Jedan  lik  kojeg ste zapratili, prici ce vam bez ustezanja.Dva srca ce osecati da su bliska po svemu, a vase ce vas uciniti srecnikom ovog dana.Vreme je za uzivanje.

 

STRELAC

Kuda se  krecu vase  odredjene  misli i kome pripadaju, shvatice jedan jarac.Tek ce da uvidi da ste mu zapali za oko i da ga osvajate na tenane.Ovaj dan ce vas  osvoji na svaki nacin, svojim sarmom i paznjom koju ce vam ukazati. Vratite istom merom!

 

JARAC

Vreme je da vise ne bezite od jednog strelca i da ga se ne plasite.Konacno ce pokazati svoje poravo lice, i to da mu je srce u vasoj blizini.Mozda vas je osvajao polako, ali cete oboje danas priznati da ste jedno za drugo.I oboje cete biti srecni zbog toga.

 

VODOLIJA

Kao da se vase srce miri sa  odredjenom  pretpostavkom, tako se i vi ponasate. Bas kao da je sve gotovo i da za nista  necete imati sansu.Samo se varate jer vas osecaj beznandja vodi tome zakljucku. Sve ce biti bolje, a da se niste ni usudili da se nadate tome.

 

RIBE

Vase je srce u plamenu ljubavi i pokazite da ste spremni da izadjete u susret osecanjima.Jedna vas osoba osvaja i tera da se okrenete  na svoju stranu, stranu ljubavi.Idete u odredjenom smeru i tacno znate kako cete se postaviti prema jednoj osobi. I ona vam se nada!

Stranice: 1 2