Izaberi sudbinsku knjigu i saznaj  sudbinu od 1. do 30. septembra:Istina osvemu sta vas ceka!

Izaberi sudbinsku knjigu i saznaj sudbinu od 1. do 30. septembra:Istina osvemu sta vas ceka!

31. kolovoza 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI   SUDBINSKU KNJIGU BROJ 2

Vi koji ste izabrali sudbinsku knjigu pod rednim brojem dva, nadate se da ce vam se uskoro pruziti druga sansa da budete daleko srecniji.Vasa kniiga sudbine je jako obecavajuca i cak i da vam nije dobro.

Doslo je vreme da se pocnete nadati  da ce uskoro   biti  na pomolu i vasa  sreca. Na vasoj knjizi ima  detelina sa cetiri lista i vreme je da se nadate sreci. Iznenada cete biti zaljubljeni i ludi od ljubavi prema jednoj osobi a bice vam sve kako treba.

Ako sada niste srecni, i sada patite ili ste patili do sada, ipak vam je negde zapisana sudbinska sreca.

AKO STE IZABRALI SUDBINSKU KNJIGU BROJ 3

Vi koji ste izabrali sudbinsku kjigu pod rednim brojem tri, ceka vas veliko iznenadjenje.Vreme je da se nadate da ce da bude za vas prijatno a ne neprijatno.Vreme je da se  vasa otvorena kniga  pokaze kao nesto sto  vas  tera da razmislite sta zelite.

Sta je  ono sto biste voleli, cemu se nadate i  sta ocekujete?Vasa otvorena knjiga je otvorena i zapisana vam je  sudbina tankom linijom zivota. To znaci da cete se radovati ali da vam nade nece biti stalno i uvek biti ispunjene.

Ali vas na kraju nakon muka, ceka veliko zivotno iznenadjenje i vreme  za lep i solidan zivot. Posao ce vam ici dobro, pa cete tako da se borite, i za sve drugo.A sve drugo sto ce doci, bice iznenadjujuce lepo ovoga meseca.

Stranice: 1 2