SUBOTA, dan pred vama, moze biti prilika ZA PROSIDBU ako ste rodjeni u ovom znaku!

SUBOTA, dan pred vama, moze biti prilika ZA PROSIDBU ako ste rodjeni u ovom znaku!

2. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Samo od vas se ceka da budete odlucni u svojim odlukama i da ih jos danas, sprovedete u delo.Partner vas voli, bas kao i vi njega, i hteli biste da se oprobate kao mladenci. Mastate da ga isprosite, pa zasto ne i danas?

SKORPIJA

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne samo vase misli, nego su vam pomesana i osecanja.Ne samo sto se osecate pogubljeno, vec ne mozete da odredite svoj status. Ne znate na cemu ste sa osobom sa kojom vec dugo imate neresene racunice.

STRELAC

Vase ce oko da uspe da dopre do srca jedne ribe. Zadacete joj male brige i izmamiti svu paznju svojim pogledima. I sama zna da joj se svidjate i da vam nece moci da odoli.Vas sarm je magnet koji vas vuce ka njoj, i koji ce pleniti njenu paznju.

JARAC

Niste od onih koji bi da se takmice sa drugima, ali biste mogli.Ipak zelite samo da vas puste na miru i da se  okrenu od mesanja u vas zivot.Vreme je da sami izborite za to i da dokonim stanete na put.

VODOLIJA

Mislite da ste najbolji i najpametniji, ali cete se uveriti da nije tako. Vreme je da se pomirite sa cinjenicama da vise nije sve po vasoj volji. Dugo ste imali uticaj na jednu osobu, i danas cete shvatiti da je to vreme proslo.

RIBE

Strelac koji vam se svidja, vuce vas kao magnet sebi. Da li je to samo njegov sarm u pitanju, ili ce biti da su to i osecanja vaseg srca? Sledi nesto iznenadjujuce za vas, tako da cete konacno shvatiti  sta osecate, ali sta oseca i on prema vama. Bice da je velika ljubav!

Stranice: 1 2