Sledi SREDA koja ce vam DONETI LJUBAV, a jedan znak ce moci reci da je NAGRADJEN ZA DOBRA DELA!

Sledi SREDA koja ce vam DONETI LJUBAV, a jedan znak ce moci reci da je NAGRADJEN ZA DOBRA DELA!

6. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne znate zasto se dvoumite ali vas srce vodi napred, pa nazad. Sami sebe gusite i bacate u vatru neodlucnosti. Znate sta hocete i sta zelite i idite napred bez osvrtanja nazad. Zasto sebi cinite   dilemu, kad mozete doci do resenja?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vecs te presli preko nekih stvari i nemojte da se vise osvrcete. Proslost je odsvirala svoje i sada je vreme za buduce dane.Neka ovaj dan bude lepa uvertira u nove dane, a vi ga danas ucinite lepsim. Neko vas gleda, gledajte i vi njega!

 

STRELAC

Mislite da vas niko nece naterati da se menjate.I ne primecujete da ste polako poceli da opustate i da se menjate. Samo ljubav  moze da promeni sve nase navike, a kod vas ce se to danas da primeti.Ljubav ce da cini cuda u vasem slucaju.

 

JARAC

Za vasa dobra dela, vreme je da budete nagradjeni. Od vas se ceka da budete  odlucni i da se snadjete, ali i ne slutite da ce vam neko da vrati za vasu dobrotu. Jedna ce osoba da shvai da ste joj srodna dusa i cinice sve da vas usreci.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da menjate stav, ali cete morati. Inace biste mogli da imate konflukt sa jednom osobom, jos ovog dana.Vreme je da se srede vase misli, vasi koraci i da znate sta vam je ciniti. Nemojte uciniti na volju jednom biku koji ceka vasu rec, pa da se svadja sa vama.

 

RIBE

Vreme je da udovoljite zeljama srca, i da idete za jednom vagom. Odavno se simpatisete ali oboje  ponosni, necete da pogazite ponos, ali gusite osecanja. Kad vam se oci danas sretnu, sve ce vam biti jasno.

Stranice: 1 2