Ovi ZODIJACI ce uskoro NAPRAVITI GRESKU koju sebi  NIKADA nece MOCI OPROSTITI!

Ovi ZODIJACI ce uskoro NAPRAVITI GRESKU koju sebi NIKADA nece MOCI OPROSTITI!

9. rujna 2022. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je jedan tezak period za koji ce sami biti odgovorni. Bez imalo razmisljanja prave gresku koja ce ih kostati najvece ljubavne srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ni sami niste ponekad svjesni koliko bi voljena osoba bila u stanju da za vas ucini. Mnogo ste voljeni, ali u vasoj vezi kao da vlada neka monotonija koja vam nikako ne odgovara. Vi ste zodijak koji zeli ljubav i vas partner zaista cini sve kako bi vi bili sretni, ali ni to vam u zadnje vrijeme nije dovoljno.

Postali ste previse pesimisticni kada je vasa veza u pitanju, i ljubav koja je nekad postojala sa vase strane vise kao da ne postoji.

Pred vama  je jedan period u kojem cete upoznati jednu osobu koja ce vam se na prvi pogled dopasti. Bez imalo razmisljanja o svom partneru vi cete se upustiti u vezu koja vam nece donijeti nista dobro. Pred vama su desavanja zbog koji cete se mnogo pokajati, jer pred vama je veliko kajanje. Vas partner ce sve saznati i lako vam sigurno nece biti. Vi cete se suociti sa velikim problemima i traziti utjehu kod voljene osobe ali za oprostaj nemojte da molite.

Pred vama su problemi koji ce vas kostati vase veze koja ce odjednom poceti ponovo nesto da vam znaci.

Ali kasno ce biti da zalite jer niste na vrijeme mislili o svojoj voljenoj osobi koja bi za vas ucinila sve. Stize vam vrijeme kajanja i velike tuge jer niste znali da cijenite to sto imate. Pred vama je velika tuga za koju cete sami biti odgovorni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2