Ovi ZODIJACI ce uskoro NAPRAVITI GRESKU koju sebi  NIKADA nece MOCI OPROSTITI!

Ovi ZODIJACI ce uskoro NAPRAVITI GRESKU koju sebi NIKADA nece MOCI OPROSTITI!

9. rujna 2022. 0 By Maja

VAGA

Mnogo ste uvijek cinili za ljubav, ali  u zadnje vrijeme mnoog toga se je u vasem zivotu poromjenilo. Vi ste zodijak koji se uvijek vodi ljubavlju, ali poceli ste da malo vise mislite na sebe sto prije nije bio slucaj. Mada volite svog partnera, to vise nije ona ljubav kao sto je nekad bila. Mnogo ste se promjenili ali vi to i ne krijete.

Zelite da nesto promjenite u svom zivotu, ali promjene koje cete napraviti nikako vam ne idu u korist.

Vi cete naime donijeti odluku koja ce sve promjeniti samo na gore. Jedan vas potez prema voljenoj osobi mnogo ce vas boli kostati. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti raskid vase veze za koju ste se nekad toliko borili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao samo da usreci voljenu osobu. Uvijek ste bili na strani ljubavi i nikada niste mogli ni pomisliti na to da prevarite svog partnera. Ali jedno poznanstvo koje vam uskoro slijedi sve ce da promjeni. Pred vama su desavanja koja ce vas natjerati da napravite jednu veliku gresku.

Vi osobi koju cete upoznati necete moci odoljeti.

Ta greska ce vas kostati mnogo, jer vas partner ce sve saznati. Raskid je pred vama koji ce vam donijeti samo bol i suze. Mnogo cete se pokajati, ali bice kasno jer vas partner vam taj potez nece oprostiti. Velike promjene na gore su pred vama za koje cete sami biti odogovorni.

 

Stranice: 1 2