Blizancima slijedi FATALNA LJUBAV,  Rakovima PROSIDBA!

Blizancima slijedi FATALNA LJUBAV, Rakovima PROSIDBA!

10. rujna 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Vasa veza nije kao sto je bila, ali vi se ipak trudite d poboljsate vasu ljubavnu situaciju. Sa voljenom osobom mozete sve  postici ako se malo vise oboje potrudite. Nije nista savrseno, ali vasa ljubav je mnogo jaka. Imali ste mnogo problema u zadnje vrijeme i to je od vs zahtijevalo svu vasu paznju. Pokusavali ste da sacuvate vasu vezu i to vam je poslo za rukom.

Do kraja mjeseca cete samo za srecu zanti jer ce se mngoo tog promijeniti u vasu korist. Sa voljenom osobom vas ocekuju sretni trenutci koji ce napokon donijeti mir i harmoniju koj vam je preko ptrebna. Razloga za brigu do kraja mjeseca necete imati. Sve ce biti onako kako ste zamisljali i na cemu ste dugor adili. Vas partner mnogo cijeni sve sto cinite jer vi ste njegova najveca podrska. Vsa ljubav je jaka u to nema nikakve sumnje. Srecu gradite uprkos svim problemima koji vas zadese. Vi znate da se nista ne moze promijeniti preko noci, ali vi od svoje ljubavi ne odustajete.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Jedan susret do kraja mjeseca mnogo toga ce da promijeni. Pred ama je fatalna ljubav koja ce vas na kraju kostati samo razocarenja. Mada niste skloni tome da lako povjerujete ljudima, oosba koju cete upoznati ce vas ostaviti bez teksta. Brzo cete pokloniti svoje srce osobi koja ce vam na kraju slomiti srce. Fatalna ljubav ce vas mnogo razocarati, ali nauciti da svoje srce ne smijete tako lako poklanjati.

 

Stranice: 1 2