U narednim danima: Ovi zodijaci ce morati MORATIDA SE  ODLUCE! VELIKA SRECA ili  USAMLJENI ZIVOT?!

U narednim danima: Ovi zodijaci ce morati MORATIDA SE ODLUCE! VELIKA SRECA ili USAMLJENI ZIVOT?!

10. rujna 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji voli svojg partnera, ali i neko ko u zadnje vrijeme vise tezi ka usamljenom zivotu. Isitina je da vam nije uvijek lako, ali vi pokusavate da sa voljenom osobom sve zajedno prodjete. Vi ste neko ko zeli srecu u svom zivotu, ali u zadnjem periodu kao da je od sebe tjerate.

Vasem partneru su te promjene poznate, ali on se isto kao i vi nada da ce vam krenuti na bolje.

Vi ste zodijak koji je uvijek zelio samo najbolje za sebe i voljenu osobu, ali u narednim danima vi cete morati donijeti jednu vaznu odluku. Vasem partneru je dosta svega. Promjene koje vi pravite  nikako ne idu u korist vasoj vezi. Povlacite se i kao da vam j draze biti bilo s kim drugim nego sa voljenom osobom.

Vas partner ce vam postaviti ultimatum, ili veza ili rastanak.

Ne veza kao sto je bila do sada, vec vas partner zeli da se promjenite i da napokon donesete odluke koje ce vasu vezu izvesti na pravi put. U danima koji su pred vama nece vam biti lako, ali vi cete tu odluku morati donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti. Ali sto je previse, previse je i vas partner ne zeli vise nista da trpi.

Pred vama su desavanja koja ce od vas zahtijevati mnogo, ali odluku cete morati donijeti. Ukoliko vam je stalo do voljene osobe, borite se za svoju srecu inace vas ocekuje samo velika samoca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2