Ovi zodijaci ce u   NAREDNOM PERIODU SASVIM SLUCAJNO OTKRITI svoje NAJVECE TAJNE!Mnogi PRIJATELJI ce se  OKRENUTI PROTIV NJIH!

Ovi zodijaci ce u NAREDNOM PERIODU SASVIM SLUCAJNO OTKRITI svoje NAJVECE TAJNE!Mnogi PRIJATELJI ce se OKRENUTI PROTIV NJIH!

11. rujna 2022. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima su velike zivotne promjene. Oni ce otkriti tajne svojih prijatelja koje su dugo cuvali.

Nece to uciniti namjerno, ali sa tim potezom ce sve unistiti.

BLIZANCI

Vi vazite za zodijaka koji je uvijek nastojao da vude iskren prijatelj i velika podrska ljudima koje voli. Nikada niste bili neko ko je odavao tajne svojih prijatelja, jer vama iskreni prijatelji znace sve. Vi ste neko ko uvijek pomaze dragim ljudima, i mnogo ste cijenjeni u svom drustvu. Vasi prijatelji vas iskreno vole, jer vi ste neko ko je uvijek bio na njihovoj strani. Posebno jedna osoba vam  znaci mnogo.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jedan iskren prijatelj koji je u vasem zivotu dugo vremena.

Ta osoba je bila uz vas u dobru i zlu ali i vi ste za nju cinili mnogo. Uvijek ste bili na strani vaseg najboljeg prijatelja i sve ste mu tajne povjerili.  Ali i vi znate sve o toj osobi, samo u vas ima povjerenja i mnogo toga vam je do sada odao. Ali uskoro cete se naci u situaciji koju nikome ne biste pozeljeli. Vi cete sasvim slucajno i bez mnogo razmisljanja otkriti jednu tajnu koju vam je vas prijatelj povjerio.

Za tu tajnu samo vi znate, ali vi cete je i odati. Pred vama je jedan tezak period jer vas najbolji prijatelj ce vam okrenuti ledja.

Mnogo cete se pokajati, ali on  vam nece moci oprostiti. Ta tajna je dugo cuvana , ali ona uskoro izlazi na vidjelo. Mnogo cete biti ljuti sami na sebe, ali necete moci ispraviti gresku koju cete pociniti.

Pred vama je jedan tezak period u kojem cete pokusati sve kako bi vratili povjerenje osobe koja vam u zivotu mnogo znaci.

Ali to se nece desiti jer vas najbolji prijatelj preko takve izdaje nikada nece moci preci. Vi cete tu tajnu  odati sasvim slucajno, ali to nece moci promjeniti nista jer oprostaj nazalost necete dobiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2