Dolaze TRI DANA posle kojih nista NECE BITI ISTO-cuda su moguca OVOM ZODIJAKU!

Dolaze TRI DANA posle kojih nista NECE BITI ISTO-cuda su moguca OVOM ZODIJAKU!

12. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Srce vam ide za jednom osobom i ona vas uskoro zeli da zadrzi samo za sebe.Vase nade da cete nekome postati centar sveta, terace vas da se osecate presrecno. U vasem slucaju ce biti moguca cuda i vreme je da sa rukom u ruci izadjete pred svet.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecate se superiorno, pa se tako i ponasate pred svetom. Drugima delujete da  hladni i da se pravite vazni. Mozda je ovih dana potrebno  da se malo spustite i da se utopite u masu kojoj i pripadate.Tek da budete prihvaceni kao deo!

STRELAC

Nece vam biti tesko da pred jednom osobom budete i car i sluga. Drzeci do sebe i pokazujuci svoju snagu i sav sarm, bicete kao car. Medjutim, nece vam biti tesko da se spustite na nivo sluge i izmolite za ljubav i paznju jedne  ribe.

JARAC

Vreme je da pokazete da ste pratili jednu osobu i bili joj verni kao pas.Sada je red da se i vama uzvrate osecanja i da vase srce kuca u ritmu ljubavi. Ovih dana je cudo moguce, pa ce vam ljubav biti uzvracena.

VODOLIJA

Ne znate zasto, ali cete osecati neku nelagodu cim partneru pomenete jednu temu. Vezano za nju, da li on nesto krije, pa vam nevesto prelazi sa teme na temu. Mozda ima nesto sto ne znate i vreme je da to i otkrijete.Osecaj vas ne vara!

RIBE

Sve i da ste od onih koji se ne znaju snaci u odredjenim situacijama, sada cete pokazati snagu. Vreme je da se uhvatite u kostac sa onim sto vas ceka i sto necete moci da izbegnete.Imajte na umu da vas  drzi zadnji atom snage, ali ga morate iskoristiti sebi za poen plus.

Stranice: 1 2