Dosli smo do PETKA, i nekome bi ovaj 16.septembar  mogao biti NAJLEPSI PETAK U ZIVOTU!

Dosli smo do PETKA, i nekome bi ovaj 16.septembar mogao biti NAJLEPSI PETAK U ZIVOTU!

15. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Da ste malo drugaciji, mogli biste da se sredite, i znate koji vam je cilj. Neodlucni kao danas, nikako da uhvatite smer  kojim biste posli. Mozda zato sto nemate prioritete koji bi vas vukli i terali da idete za njihovim konacnim ispunjenjem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa je sreca sto imate pravac i svoj posao, pa ni zbog cega ga ne zamemarujete. Tako ste resili da idete napred  i da napredujete kako se ne biste brinuli finansijski. Jedan ce vam prijatelj traziti novcanu pomoc, a vi ga nemojte odbiti. Vama je iskren i dobar, ali nije dobar za sebe.

 

STRELAC

Srce vam ide na procenu jer jedna osoba zeli da odvoji razum i emocije.Svidjate joj se ali je  plase price da ste samom zavodnik i donzuan.  Danas je vreme da da se ta prica ili dokaze istinitom, ili laznom.

 

JARAC

Odavno cinite sve da se priblizite jednom lavu kojeg voli vase srce.  I on je vama uzvracao poglede i govorio da sve moze biti po zamisli vasih srca. Sledi susret u cetiri oka i vreme je da se vasa srca sretnu i otkriju osecanja jedno drugome.

 

VODOLIJA

Cas se osecate slomljeno jer ne mozete da kontrolisete suituaciju, a cas se inatite. Verujte da inat nikome nije doneo dobro, i zato i vi popustite. Ako vam je stvarno stalo do jedne osobe kako pricate, onda umesto inata pokazite razumevanje.

 

RIBE

Savladacete vi i mnogo gore stvari nego sto ste imali, i sto mislite da necete moci.Razumni ste, pa cete smoci snage za sve.Ovaj dan je stvoren za jednu novu temu i mali duel koji sledi. Gledajte da neke stvari iznesete na cistinu.

Stranice: 1 2