Tri dana pred nama moci ce da PROMENE TOK necijeg zivota jer slede DESAVANJA  KOJA nisu ocekivali…

Tri dana pred nama moci ce da PROMENE TOK necijeg zivota jer slede DESAVANJA KOJA nisu ocekivali…

16. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Imacete more obaveza i vreme je da ih sve resite bez odlaganja.Moracete dati svu svoju moc i snagu da  ih pozavrsvate.Vreme je da jednoj osobi stavite do  znanja da necete raditi njen deo posla. Neka se svi trude kao i vi!

 

SKORPIJA

Stalno se zalite da tesko postizete svoje obaveze, a opet sebi date oduska.Nadjete vi vreme i za malo druzenja i za jos neke izlaske. To znaci  da se  organizujete   kako treba, ali vas na momente hvata panika da ne mozete stici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Okrenite se jednoj ribi i pomislite kako vas ona posmatra.  Zaljubljeno i odano, kao da je spremna da vam da dusu i srce. Vreme je da se i sami priblizite  njoj i da joj dozvolite  da vam pokaze ono sto joj je na srcu.

 

JARAC

Vasa ljubav ce moci da nadvlada sve prepreke koje slede. Ucinicete sve da savladate i trenutne i one koje slede ovih dana.Pred vama desavanja koja  niste ocekivali, ali svakako cete  uspeti da savladate sve poteskoce.

 

VODOLIJA

Od vas se ocekuje da budete  uporni i da pokazete kuda idu vase  misli. Srce ce vas vuci jednoj osobi, a vreme je da se i ona pocne priblizavati vama. To da ste zaljubljeni, imacete ova tri dana da vidite, i da se uverite.

 

RIBE

Ne znate kako da vladate svojim obavezama, ali cete se nekako snaci.Vasom srecom pa ce vam jedan lik biti od pomoci. Da li ce to biti bas kao cista pomoc kolege ili da se otkriju neke druge emocije?Ostaje na vama da zakljucite  da je ovo  nova ljubav na pomoli.

Stranice: 1 2