IZABERI JEDAN BROJ , ali BUDI PAZLJIV – jedan je znak da ti slijede SUZE I IZDAJA!

IZABERI JEDAN BROJ , ali BUDI PAZLJIV – jedan je znak da ti slijede SUZE I IZDAJA!

18. rujna 2022. 0 By Maja

BROJ 4)

Ti si osoba koja se hrabro bori za svoju srecu. Mnogo toga u zivotu zelis da postignes i ne plasis se novih izazova. Dok se drugi sklanjaju sa puta kada postane tesko, tebi svaka oluja daje samo motivaciju da nastavis dalje. Nikada nisi bjezao od zvotnih izazova, jer oni su za tebe nesto sasbim normalno. Hrabro prkosis sudbini koja nije uvijek bila postena prema tebi. Uskoro je pred tobom jos jedan izazov koji ce ti na kraju ipak samo srecu donijeti. Zivot te vodi na jedno putovanje kojece od tebe napraviti bogatu osobu. Nece ti uvijek bitii lako, ali sve sto je pred tobom donijece na kraju samo srecu.

 

BROJ 5)

Broj kojeg si izabrao pokazuje na veliku u upornost.  Osoba si koja se jako bori da sebi ostvari sto bolji zivot. Koliko god ti neke stvari tesko padale, ti se boris kao u inat. Uskoro je pred tobom jedno iskustvo koje ces vjecno pamtiti. Ti ces se ostvariti na poslovnom polju zahvaljujuci svojoj velikoj inteligenciji. Jedan poslovni potez mijenja sve. Ti ces uskoro imati mnogo srece kada je novac u pitanju. Probleme koje sada imas zaboravi, jer oni uskoro svakako postaju tvoja proslost.

 

BROJ 6)

Ti si osoba koja bez ljubavi ne moze, i ne zeli da zivi. Tvoj zivot nema smisla ako pored sebe nemas osobu koja cete voljeti i postovati. Sreca u ljubavi ti nije uvijek bila naklonjena, ali to se uskoro mijenja. Ti ces upozanti osobu koja ce postati tvoja srodna dusa. Osoba koja ce tebe voljeti i mnogo cijeniti. Ljubav je za tebe tvoja vodilja i ti nikada vise za tugu neces znati. Sreca  koja te ocekuje sve ce da promijeni.

Stranice: 1 2