Dan koji sledi donosi prijatno IZNENADJENJE  jednom, a bolno RAZOCARENJE drugom znaku…

Dan koji sledi donosi prijatno IZNENADJENJE jednom, a bolno RAZOCARENJE drugom znaku…

19. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda biste morali da se pokusate da sredite i da se malo rasteretite.Suvise ste optereceni, a mislite  i o drugima. Vase srce  mora da nadje put do jedne  osobe a ne samo da misli o drugima, a na sebe najmanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Polako  postajete sebicni, pa mislite samo o sebi.Mozda to i nije tako, ali vi tako nastupate.Povedite racuna kakav utisak ostavljate kod drugih. Posebno kada se radi o jednoj  devici i sta ce ona o vama misliti.

 

BLIZANCI

Pokusavate da se izborite sa onim sto vas ceka i mislima koje vam se roje. Necete nista postici ako se ne snadjete u odredjenim koracima  koje cete ciniti. Vase misli ne smeju da vas plase, nego da  vas uce da budete jaci i smeliji.

 

RAK

Taman pomislite da mozete naci zajednicki jezik sa jednim bikom, a on vas izda.Pokusavali ste  stotinu puta da razgovarate, ali svaki put ispadne krivo.Mozda ce danas biti poslednji put da ga dozovete i sebi i pameti. Bicete razocarani.

 

LAV

Ne mislite da vas  neko posmatra a morate mu pokazati najbolji utisak. Vreme je da budete zeljni  da se dokazujete i da pokazete najbolje o sebi.Tako bi jedna devica mogla da vas uzme  u posmatranje, jer joj se dopadate.

 

DEVICA

Poceli ste da pokazujete interesovanje  za jednog lava. Vec ga pomno posmatrate  i zelite ga u svojoj sredini, ali i svojoj blizini. Vec je primetio vase male signale, sto ce za njega biti vrlo prijatno iznenadjenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2