Dani kalendarske jeseni Jarcevima donose NOVU LJUBAV, a neko ce reci SUDBONOSNO DA!

Dani kalendarske jeseni Jarcevima donose NOVU LJUBAV, a neko ce reci SUDBONOSNO DA!

19. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme  je da se  radujete prvim jesenjim danim jer vam donose susret. Bice to da ste se konacno sreli sa svojom srodom dusom i da se ponosite. Vasa ce sreca biti  na zavidnom nivou.Ostvaruje se nesto cemu ste se prestali nadati.

 

SKOPRIJA

Malo je reci da ste tuzni sa  dolaskom jeseni. Oseticete se tako pogubljeno i vraceni u proslost.  U vama ce oziveti bolna secanja i vreme je da se sredite.  Ne mislite  sta je bilo, secanjem necete oziveti nista osim bola.

 

STRELAC

Mozda ce ovaj  jesenji dan da donese vas trenutak  ljubavi. Vreme je da se okrenete  u smeru ljubavi i budete spontani i srecni.  Reci cete sudbonosno da, tako brzo i bez razmisljanja.I sami cete biti nesvesni situacije u kojoj cete se naci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vreme je  za novu ljubav koju slutite i koja vam stize. Susret koji vam sledi dace vam snagu  da vase srce zaigra od ljubavi. Vreme je da se osecate zaljubljeno, jer cete biti i voljeni.Vasa nova ljubav ce da donese svetlo u vas zivot.

 

VODOLIJA

Vreme je da se  radujete sa dolaskom  jeseni jer  osecate da  ce se desiti nesto lepo. I ne slutite da biste mogli biti  obradovani jednom osobom.Ona vas ceka   i zeli samo malo vase paznje  i ljubavi koja ce vam postati smisao zivota.

 

RIBE

Neko vas posmatra sa zanimanjem, a vi nikako da to vrednujete.Od vas se ceka da progovorite  recima ljubavi koje cete joj uputiti i koje ce biti melem. Za  vase srce i vasu dusu bice to dar kakav se ne odbija. Vreme je da na ljubav uzvratite ljubavlju.

Stranice: 1 2