Naredna tri dana Vage se raduju, Rakovi ocajni, dok Skorpije  i Bikove hvata bes…

Naredna tri dana Vage se raduju, Rakovi ocajni, dok Skorpije i Bikove hvata bes…

19. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se iskreno radujete  jednoj devici koja vam izjavljuje ljubav. Mozda ste je samo slutili ali  niste imali sanse da se uverite u nju. Slede dani srece zbog uverenja  da ste voljeni.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta vam se  desava i vreme je da se sredite. Samo od vas zavisi sta ce vas  snaci, a vec osecate da vas hvata bes. Zelite ga iskaliti na jednu osobu, mozda ne toliko krivu, ali svakako zasluznu.

 

STRELAC

Ponasate se kao da ste jedini na svetu i da se vase srce  cuva za nekog posebnog. Taj neko je jos uvek na cekanju, ali stitite da  ste mu u blizini.  Susret koji sledi vas ce da ucini srecnim, kao i vase srce ispunjenim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Od vas se ocekuje da ovih dana odredite  smernicu koja vas ceka. Morate se zauzeti za polje  koje vas najvise  zanima. Vreme je da se okrenete i radnim obavezama , ali i jednom bicu.Ono zavredjuje vasu paznju, a i ocekuje je.

 

VODOLIJA

Neko vas stalno nervira a vi ne mozete da se suzdrzite.  Planete za cas, pa vam kasnije bude zao. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se  okrenete malo razumnijem resenju. Razgovoru i toleranciji.

 

RIBE

Niste svesni sta vam sledi a to je ljubav kojoj se niste nadali. Predstoji vam jako lep susret koji ce zagrejti vase srce.Bice kao da ste se sreli sa srodnom dusom koju ste dugo cekali.Kazu da ko ceka i doceka, a vi ste jedan od retkih.

Stranice: 1 2