Prva jesenja SREDA donosi RAZOCARENJA Strelcu,TUGU Jarcevima, a KOME SRECU?

Prva jesenja SREDA donosi RAZOCARENJA Strelcu,TUGU Jarcevima, a KOME SRECU?

20. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda cete se dvoumiti i pokazati da ne znate sta tacno osecate. Partner  ce vas  staviti na  temu posmatranja kako bi otkrio sta osecate. Vase srce ce da kuca ljubavlju ali cete to tesko znati da priznate.Samo, bez dileme!

 

SKORPIJA

Ne znate sta vas vodi, ni sta vas nosi dalje. Prvi jesenji dan ce u vama da probudi neku staru jesen, pa cete ovaj dan da sanjarite.Mozda ozivite lepa osecanja koja su davno titrala u vasem srcu. A mozda vam srce reaguje na jedan susret.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nije srece da vam je danas bolje, nego vam je tesko. Ceka vas veliko razocarenje jer cete saznati neke neprijatne stvari.To sto ce naci put do vasih  usiju, bice veliko razocarenje za vas.I mada ste slutili, ipak vam je sada teze.

 

JARAC

Mada volite jesen, ovaj prvi jesenji dan ce u vama da probudi tugu. Vratice vas u davnu jesen koja vas  je ostavila samim. Mozda bas ovaj dan, dok budete s tugom mislili o bivsoj ljubavi, donese jedan neocekivani susret.Susret koji ce oziveti tugu, ali i ljubav!

 

VODOLIJA

Deluje da ste lose raspolozeni, ili cete tek biti. Verovatno da nece nista biti po vasoj proceni, ni onako kako ste zacrtali da bude. Vreme je da  budete  osoba koja ce prihvatiti  da nije sve po njenom, nego da i drugi imaju pravo odluke.

 

RIBE

Ovaj dan cete da lenstvujete, jer ste se naradili prethodnih dana. Vreme je za malo posvete sebi i svojim  licnim zeljama. Jedan bik vas ceka da mu posvetite koji pogled, pa ga udostojite paznje. Kako izgleda, necete zazaliti zbog toga.

Stranice: 1 2