Ove zodijake ce VOLJENA OSOBA PREVARITI na NAJBOLNIJI NACIN!

Ove zodijake ce VOLJENA OSOBA PREVARITI na NAJBOLNIJI NACIN!

24. rujna 2022. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je tezak period. Osoba kojoj najvise vjeruju pravi jedan potez koji ce im slomiti srce.

OVAN

Vi ste zodijak koji za ljubav cini sve. Nikada ne biste prevarili ili izdali voljenu osobu jer vi za ljubav zivite, uvijek ste to cinili. Vama je jako bitno da u vasoj vezi vlada veliko povjerenje, jer bez povjerenja vi ne zelite da budete . U ljubav ste uvijek vjerovali. Sa voljenom osobom ste prosli kroz razne uspone i padove ali nikada niste prestali da se borite za vasu ljubavnu srecu.

Nije uvijek sve zlatno, ali vi pokusavate da iz svake situacije izvucete samo najbolje.

Nikada ne dozvoljavate da tuga dugo vlada u vasem zivotu jer vi zelite ljubav i harmoniju. Uvijek ste iskreni prema voljenoj osobi, ali uskoro cete saznati da vas partner nije uvijek bio iskren prema vama.

Vi cete saznati nesto sto ce vam slomiti srce kao nista do sada. Voljena osoba vam nije bila uvijek vjeran partner i to ce vam i priznati. Pred vama je jedan period koji ce vas mnogo razocarati i koji ce od vas zahtijevati mnogo strpljena kako bi mogli krenuti dalje.

To cete i uciniti jer preko prevare nikada niste zeljeli, ali ni umijeli da predjete.

Jako tesko ce vam pasti saznanje da niste jedina ljubav u partnerovom zivotu. Ipak, vi ste zodijak koji posjeduje veliku snagu i koji zna da se suprostavi sudbini i kada je najteze. Ljubavna sreca ce doci kraju ali vi nadu necete gubiti da i za vas postoji iskrena ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2