Dani do kraja meseca donose Rakovima patnju, Jarcevima novac, Bikovima krizu i novcanu i psihicku…

Dani do kraja meseca donose Rakovima patnju, Jarcevima novac, Bikovima krizu i novcanu i psihicku…

25. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta cete pre, a imate bezbroj obaveza. Partner se ljuti na vas i govori da nije sve u poslu. Da biste njemu ispunili volju, opominjace vas radne kolege da zanemarujete obaveze. Pitate se kako i kome ugoditi?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Trenutno niste dobri, a naredni dani ce biti jos tezi.Upadate u opstu krizu, i novcanu i psihicku. Ne znate kako da se izborite sa situacijom koja vas muci zbog para, pa vam  unosi i nervozu i bes koji bespotrebno kalite na neduznima.

 

BLIZANCI

Spremni ste da trazite izlaz iz lose prilike, ali vise kroz jadikovanje.Ono vam samo moze da pogorsa, a nikako da sredi vase stanje da bude bolje. NIste spremni da se suocite sa problemom direktno, nego ga obilazite izokola.

 

RAK

Vidite soju losu situaciju i tiha patnja vas sustize i osvaja. Tesko vam je da se pomirite da bas nista e mozete da ucinite. Ipak je daleko bolje da se nadate sreci, makar vas sada i bolela trenutna tuga. Ne gubite nadu!

 

LAV

Dok shvatite sta se desilo, sve ce vec da bude goovo.Vasa veza ce puci u trenutku, i tek cete shvatiti da ste ostali napusteni i sami.  Bas od one kojoj ste se zaklinjali da cete se srediti i uciniti sve da vasa veza uspe.

 

DEVICA

Imacete teske dane pred sobom, ali se morate miriti.  Mada je tako kako je, nemojte da se svadjate sa drugima.  Niko vam nije kriv sto je sve tako kako je, pa znajte da je i njima tesko.Vas bes je sada pogresan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2