Kome ce PONEDELJAK biti DAN za pocetak EMOTIVNE SRECE?

Kome ce PONEDELJAK biti DAN za pocetak EMOTIVNE SRECE?

25. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni da krenete novim poljem, jer jos uvek gazite starom stazom. Nekoga cete sresti  i tek cete tada moci da okrenete nesto novo.Jedan novi susret ce vas uciniti  osobom koja zeli da se menja.I njen lik ce vas naterati da nacinite nove korake, i nove pocetke.

 

BIK

Sve vase namere nisu uvek iste, jer se cesto kolebate. Moglo bi biti mnogo drugacije  kad biste bili  drugaciji i odgovorniji. Nestalni ste i menjate misljenja,  a to vam nije dobro.Morate biti cvrstih uverenja.Nemojte cas misliti jedno, a cas drugo!

 

BLIZANCI

Hocete da se srede neke okolnosti a nikako da uticete na njih.Morate znati sta je ono na sta vi pristajete, i sta biste bili spremni da ucinite. Samo ono sto vam godi, vi cinite za svoju korist.Budite malo tolerantniji u ocekivanjima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Previse ste otporni da biste bili slabi na bilo sta. Vase srece i tuge su uvek sastavni deo vaseg zivota, pa vam je prosto svejedno.Sta god da se zbiva , jasno cete  da se trudite da istrajete u svemu.Toliko ste borac da uvek nekog iznenadite.

 

LAV

Vas partner vas ostavio jer niste hteli  da se  usaglasite.Kao da mu niste bili dovoljni, stalno vas je poredio sa svojim drustvom. Danas ce se desiti susret koji ce vam podsetiti da je vase drustvo ostalo  po strani, sto ce mu zasmetati previse.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete vredni paznje i da vam postovanje ukaze  jedan rak. Mada ste mnogo doziveli, danas vas ceka nesto posebno. U ocima jedne osobe postacete  princeza  i sve ce ciniti za vasu srecu, pa cete biti srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2