Pravi srecnici, miljenici zvezda,bice ovi znaci sa beskrajno srece na svim poljima od jeseni do zime!

Pravi srecnici, miljenici zvezda,bice ovi znaci sa beskrajno srece na svim poljima od jeseni do zime!

27. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Svakako da se ne vidite u kategoriji srecnika jeseni.Ali uvek ima ono pitanje koje kaze, da zasto ne bi mogli?! Da bi vam bilo daleko bolje, moracete da sami razmisljate drugacije. I da sami sebe isticete u svemu, a ne pustate da vas guraju u kraj.

 

BIK

Da ce vam ici tako lose kao sto je do sada, to nece. Bice daleko bolje sa jednom poslovnom ponudom, ali ne bas toliko. I dalje cete trpeti posledice svoje nerazboritosti, ali naucite lekciju, kako biste bili racionalniji.Oprezno sa novcem.

 

BLIZANCI

Vasa situacija nije bas najbolja, ali morate se nadati da ce se popraviti. Bilo vam je mnogo puta gore i zasto sada da se predate?  Budite razumni i ne panicite, jos uvek cete dobro plivati. Imate vi svoje  pomocnike.

 

RAK

Svesni ste ko vas voli i ko vas nikada nece ostaviti na cedilu.Vreme je da postanete poverljivi prema osobi koja vam nudi poverenje. Verujte da ce vam do zime u svakom  problemu biti jedini prijatelj. Sta mislite zasto?

 

LAV

Bicete zadivljeni  situacijom koja ce se znatno poboljati. Zvezde su vas uzele za prvog miljenika sada u prvim danima jeseni.Cak ce vas do pocetka zime da prati sreca na svim poljima.A vi mozete njome upravljati.

 

DEVICA

Sve vam se okrenulo naopacke i kao da vas je sudbina uzela na zub. Nesto vas je krenulo lose, i vasa sreca ce biti na granici. Ovo nece biti vasa jesen, pa cete imati sumorne dane. Nece vas nista hteti kako budete zeleli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2