Pravi srecnici, miljenici zvezda,bice ovi znaci sa beskrajno srece na svim poljima od jeseni do zime!

Pravi srecnici, miljenici zvezda,bice ovi znaci sa beskrajno srece na svim poljima od jeseni do zime!

27. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se okrenete sebi i svome srcu i shvatite sta vas je snaslo. Tera vas novi osecaj da ste se zaljubili i da je vreme da  priznate. Nemojte se libiti da priznate svoja osecanja.Od vas se ceka da budete  odredjeni i jasni.

 

SKORPIJA

Nemojte skrivati sta osecate prema jednoj ribi.Ona vam je vec odavno sve  ali nikako da joj  date do znanja.Nemojte vise kriti, otkrijte tajnu srca svoga. Budite drugi miljenik zvezda sve do zime.Mozda i na emotivnom planu.

 

STRELAC

Ne znate kuda biste od obaveza ali morate ih postici. Vase ce srce da kuca zarom jednog novog poznastva. Ako budete spremni da se prepustite obavezama, sve ce da ide kako treba. Pokazite sta vam je cilj i ko je prioritet.

 

JARAC

Stalno ce vas pratiti  drustvo jedne  dame, ali necete imati hrabrosti da joj pokazete sta osecate. Budite vredni u njenim ocima i pokazite da ste vredni njene paznje.Mozda vam se posreci na svim poljima, uskoro, pa do daljnjeg.

VODOLIJA

Vas mir ce da traje vrlo kratko, jer slede nove obaveze i problemi.Ne samo na radnom polju, nego cete se boriti i sa licnim obavezama, a i sa partnerom. Vas emotivni plan je problem broj jedan, ali nece biti jedini.Neki ce vam doci dodatno.

 

RIBE

Nemojte da ocekujete da sve krene kako zelite, vec se i potrudite da tako bude. Morate se potruditi za svaki pedalj svoga  uspeha, za zelju svoga srca. Ucinite sve da se srede i urede stvari u vasem zivotu. Od sada pa na dalje!

Stranice: 1 2