U danima koji slede bice tesko Bikovima i Ribama, a evo kome ce krenuti iznenadjujuce lepo…

U danima koji slede bice tesko Bikovima i Ribama, a evo kome ce krenuti iznenadjujuce lepo…

28. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kud vas vodi vas stav i sta ce se jos izdesavati. Mozda biste neke stvari morali da  izbalansirate. Sa jednim jarcem se stalno prepirete i vreme je da budete odlucni i jasni.Sto na umu, to na drumu!Recite vec jednom sta imate!

 

BIK

Dani koji slede bice vam jako teski i necete imati mira. Nikako vam nista nece ici u prilog, a vreme je da se srede. Zato gledajte sto vise da pokusate da se ogradite od losih desavanja.Ne cinite da bude gore, no se trudite da spasavate  sta moze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da cete zapasti u krizu, svakako da hocete ali nemojte se predavati.Uvek se nekako izvucete iz lose pozicije,nekom pukom srecom. Bas tako ce biti i ovih dana, ali cete biti zahvalni jednoj osobi.Uvek vam je podrska, u dobru i u zlu!

 

RAK

Da ce vas stici umor, ali i novcani izdaci, to vec sada i osecate i zbirate.  Znate vec na koje strane dajete i sta vas sve  muci, pored obaveza. Ovih dana se mnogo trudite oko svih, a dani koji slede ce morati biti posveceni vama.

 

LAV

Ne biste se zakleli da ce vas jedna osoba dovesti pred svrsen cin. Pre biste se kladili na bogastvo, da to nikada nece. Vasa emotivna situacija ce se promeniti na gore.  Gde li ste to pogresili, kada je u momentu sve otislo u propast?

 

DEVICA

Da vam srce kuca na sat, pre bi otkucalo godinu, no dan. Cekate susret sa jednom osobom i obuzima vas nemir i nestrpljenje. Na pomolu je luda ljubav  i krenuce vam sve iznenadjujuce lepo.Radujte se dolazecoj sreci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2