Trenutno srecni,neki ce znaci postati tuzni, a jedne ce snaci nova ljubav…

Trenutno srecni,neki ce znaci postati tuzni, a jedne ce snaci nova ljubav…

28. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pokazete sta osecate prema jednom jarcu.Nemojte da ga ignorisete i besom suzbijate osecanja ljubavi. Ne gusite ih, nego mu pridjite, i recite sta osecate. Sledi vam nova ljubav na pomolu.

 

BIK

Ne osecate bas nista i niste svesni sta vas ceka.Jedan bi rak da mu budete blize srca, a vi ste vec besni na njega. Trenutno srecni, postacete tuzni u danima koji su dolazeci.Sta vam se desava da uvek sve sami sebi pokvarite?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da vas jedan bik stavi na posmatranje, video bi da ga volite. Mozda bi i shvatio da mu znacite sve na svetu, bas kao i smisao postojanja. Kao navijen na pogresnu stranu, u momentu ce sve da pokvari sto je bilo lepo.

 

RAK

Volite jednog bika ali znate da je bahat i grub. Ponasa se tako neotesano, kao neki tinejdzer, a vama je tesko zbog toga. Rado biste blize njegovom srcu, ali kao da je zatvoreno za sve. Upitajte se zasto, razgovarajte sa njim?!

 

LAV

Da ste nacisto sa jednom devicom, ni sami niste sigurni, mada mislite da jeste.Verujte da ce vas izbaciti sa koloseka i da ce zatalasati vase srce emocijom.I ne pitajte se kojom, vec se zna! Emocijom vase zaljubljenosti.

 

DEVICA

Jedan lav misli da  je hladan prema vama, ali cete ga uveriti u drugo. Samo ce da glumi, ali cete mu uciniti sve da zatalaste njegovo srce. U momentu cete shvatiti sta vas se tice, i da ste ludo zaljubljeni u nju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2