Evo kojim ce znacima OKTOBAR BITI mesec VELIKE ljubavne tuge!

Evo kojim ce znacima OKTOBAR BITI mesec VELIKE ljubavne tuge!

29. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Trebali ste doneti odluku koju niste io to je sada lose za vas. Da ste bili pametniji. ne biste cekali da se dvoumite. Ovako ce vasa vasa neazurnost kostti lose  siuacije po vas.Vreme je vase velike tuge.

 

SKORPIJA

Dok radite i napredujete krupnim koracima, ne znate da se organizujete na drugom planu.Zato trpi vase emotivno polje i ono vas tera da pokazete da ste  nedovoljno organizoivani.Dajte partneru za pravo, neka on resi nesto sto vi niste kadri.

 

STRELAC

Zna se gde su ostali vasi pogledi, a svesna ih je i jedna riba. Stalno je pratite , sledite i gledate, uporno iduci za njom. Pokaazite da cete naciniti veliki korak  kako biste joj prisli. Budite direktni.

 

JARAC

Navadili ste sve da vas  guraju i smatraju krajnje  nesposobnim.Vas cilj je da pokazete da ste i jaci i bolji od mnogih, i da se izborite za svoje mesto. Posebno kada je u pitanju srce jedne vage.

 

VODOLIJA

Cas cutite a cas psujete i kudite jednu osobu. Mada je volite, svesni ste da bi je mogli lako zamrzeti zbog necega. Sa vama je imala konflikt i sada se drzi ubedjenja da vam nece preci preko bilo cega, posebno preko svoga ponosa.

 

RIBE

Vreme je da budete  verni onoj koja vam se svidja. I vi se njoj svidjate i ne znate kako da ostvarite tu ljubav. Nema te sta ocekivati neke sitne i pojedinacne korake. Samo ucinite sve da se vase  emotivno stanje popravi. Inace sledi drama slomljenih srca!

Stranice: 1 2