Dolazi dan kada ce JEDAN ZODIJAK konacno shvatiti da je LUDO i ISKRENO voljen!

Dolazi dan kada ce JEDAN ZODIJAK konacno shvatiti da je LUDO i ISKRENO voljen!

30. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda biste mogli da se okrenete na drugu stranu. Ako vam do sada nije islo, vreme je da se nadate da ce biti bolje. Verujte da vas vec neko zeli u svojoj blizini.

 

SKORPIJA

Ne znate kako da se radujete, kada vas nista nece sto se tice emotivnog polja. Stalno ste razocarani i vreme je da se okrenete ka sreci. Od vas se ceka da budete verni sbi, a sreca ce vec pogledati i vas.Nikad se ne zna odaklevas ceka i ko vas gleda.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Deluje da ste na strani koja vas moze jako radovati, jer predstoji sreca.Bicete srecni zodijak ovoga dana a da niste ni svesni. Jedan ce vas jarac pocastiti srecom i ljubavlju koju niste osetili do sada.Mada vam je davao signale.

 

JARAC

Da ste iskreno i ludo voljeni od jednog jarca, tek cete se danas uveriti. Svidjao vam se dugo, a voleo vas je tajno. Danas je dan za priznanja i emocije koje vas vode  u srecne periode.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas ceka i ko vas voli, a nadate se jednoj  dami. Bice da je devica vasa druga polovina koja vas ceka i odavno gleda. Vreme je da se sretnete sa osobom koja vas ceka i koja ima tako mnogo strpljenja za vas. Kao d vam je srodna dusa.

 

RIBE

Planirali ste izlazak i nista vas nece spreciti. Jedino, sto rekli nesto bas nepredvidjeno. Partner se malo buni i malo izbegava  vase drustvo, a vama nikako da bude jasno zasto.Ili ne voli vase drustvo, ili je suvise ljubomoran na nekoga, pa uvek nadje razlog da vas spreci?

Stranice: 1 2