Prva NEDELJA u oktobru jednom znaku donosi ono sto je cekao TOKOM CELE GODINE!

Prva NEDELJA u oktobru jednom znaku donosi ono sto je cekao TOKOM CELE GODINE!

1. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne volite jesen, ali ce ova prva oktobarska nedelja da bude lepa.Mozda  vam zamirise na novu avanturu ili jesenju romansu. Neko vas gleda, a da do sada niste znali sta se zbiva.Sve zavisi od vase mudrosti.

 

SKORPIJA

Vasa  ljubav  koj je sada bivsa, vec je nasla drugu.Ni sami ne znate sta vas ceka, ali ste svakako razocarani.Mada i ne verujete u te price, danas cete se uveriti u situaciju, i bicete jako povredjeni.

 

STRELAC

Bice da vas nije ni voleo jedan  odredjeni lik kojem ste davali srce. Kao da je samo glumio ono sto vas je zanimalo i u sta ste bili ubedjeni.Vase je srce  ostalo prazno.A danas ce i postati i slomljeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nemate volje da se zalazete za ono sto vas zanima.Vi se suvise brzo predate pa ne znate sta vam ostaje. Danas ne biste smeli odustati jer ovaj dan moze da promeni sve.Samo malo vople, vise ppornosti i sve ce doci na svoje mesto.

 

VODOLIJA

I vi ste samo jedna zaljubljena osoba i ne znate sta vas ceka. Moze sve da krene na vasu vodenicu, a moze i mimo nje.Zato cete morati da pokazete prioritet i da svi znaju da se ne date.Idite za ciljem , jer danas imate sansu da ga ostvarite.

 

RIBE

Nikako da nadjete zajednicki  jezik sa jednom skorpijom koja vas izbegava.  Smatra kao da joj niste dorasli, jer ste lezerniji, a ona mocnija. Pokazite da znate da se izborite za svoje prioritete, i da niko ne misli da ste nesposobni. Makar bio i onaj koga volite.

 

Stranice: 1 2