KINESKI HOROSKOP za OKTOBAR!  NAJLEPSI PERIOD za LJUBAV za RAKA, LAVA i JARCA, a evo ko ce  ZAZALITI sto je VEROVAO PARTNERU!

KINESKI HOROSKOP za OKTOBAR! NAJLEPSI PERIOD za LJUBAV za RAKA, LAVA i JARCA, a evo ko ce ZAZALITI sto je VEROVAO PARTNERU!

2. listopada 2022. 0 By Lala

 JARAC

Ono sto je najvaznije od svega je to da nema sumnje da cete biti iskreno srecni. Neovisno od toga da li sada imate kraj sebe nekog ili ne,vama ce biti lepo.

To je zato sto cete shvatiti koliko je zapravo  zivot prolazan. Necete dozvoliti nikome da vam skine osmeh sa lica i to je ono sto moramo da kazemo.  Bitno je da imate na umu da ste   zasluzili srecu i da je vreme da uzmete svoj  zivot u svoje ruke. Zivite onako kako zelite, a ne kako drugi kazu ili smatraju da treba.

Neka vas zivot bude samo vasa stvar.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

       RIBE

Zao nam je ali za vas ovog puta imamo samo lose vesti. Vi cete do kraja ovog meseca da shvatite da ste svoju ljubav dali osobi koja ne zna da ceni ono sto ima sa vama. Ma sta da vi uradili ona nece umeti da vam vrati istom merom. Morate da se pomirite sa tim.

A ako  ste u vezi vrlo je moguce da ce doci do toga da se uverite da vas voljena osoba laze.

Stvar je u tome da je davno prestala da vas voli ali da joj je   neugodno da vam kaze jer zna da ce vam to slomiti srce…

Stranice: 1 2