LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA i BIKA za OKTOBAR: Slijedi VRIJEME NOVIH ROMANSI!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA i BIKA za OKTOBAR: Slijedi VRIJEME NOVIH ROMANSI!

2. listopada 2022. 0 By Maja

BIK

ZA BIKOVE KOJI SU U VEZI:

Vama u ovom mjesecu nece sve polaziti za rukom. Bar ne onako kako ste vi to zamisljali. Pred vama je period u kojem vas ocekuju nesuglasice sa voljenom sosobom, ali sve zbog vasih tajni koje ste imali prema svom partneru. On ce za sve sto ste mu krili saznati. Period koji je pred vama nece vam lako pasti, ali vi cete morati biti iskreni ukoliko zelite da sacuvate vasu vezu. Vsem partneru je polako dosta svega i on nece jos dugo moci trpitit vase lazi.

Uvijek ste nastojali da budete iskreni, sada je vrijeme da se pokazete na djelu.

Vas partner ce vam oprostiti, ali samo pod uslovom da mu kazete sve sto ste do sada od njega krili. Niste ispali fer prema njemu, vrijeme je da pokazete svoju iskrenu, njeznu stranu i da voljenoj osobi dokazete koliko vam je stalo.  Lazima necete postici nista. Ukoliko mislite da je vrijeme za jednu novu romansu,  i ako u vasem zivotu postoji jos jedna osoba , onda morate posebno biti iskreni. Ne igrajte se sa partnerovim odjecanjima, jer to vam se nece dobro vratiti.

ZA BIKOVE KOJI SU SLOBODNI:

Pred vama je susret koji ce vas oduseviti. Vi cete upoznati osobu koja ce sve promijeniti kada je ljubav u pitanju. Napokon cete sresti osobu slicnu sebi,  kojoj je ljubav i postovanje na prvom mjestu. Ne budite sumnjicavi, vec se zauzmite da ta veza bude uspijesna. Vas prati velika sreca, na vama je hocete li je  znati iskoristiti kako treba. Vjerujte u ljubav.

 

Stranice: 1 2