Ova tri znaka ce zaista imati NAJVISE SRECE u danima koji su pred nama!

Ova tri znaka ce zaista imati NAJVISE SRECE u danima koji su pred nama!

2. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi ste jako dobri i kao covek i kao prijatelj, pa vas svi vole. Najvise  ste cenjeni sto se kao prijatelj ne mesate u tudje odluke. Ako mozete pomoci, lako pomognete, ako ne mozete, vi necete ni da im odmazete. Bicete srecnik ovih dana jer vam, prijatelji nesto spremaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Idete glavom kroz zid, mada svesni da ne mozete nista promeniti. Umesto sto svesno gresite, bolje bi bilo da ste razumniji. Vasa tvrdoglavost ce vas kostati ovih dana. Pazite sta radite i popustite!

 

BLIZANCI

Vreme je da se smirite i da pokusate da  budete razumni.Sutuacija je takva-kakva je i  nece pomoci da se nervirate. Nervoza ce vam samo da odmogne, pa gledajte da sve posmatrate iz drugoga ugla.

 

RAK

Sagledajte sta biste i kakve su vase okolnosti, pa tek onda planirajte. Jedna tuzna situacija ce vam naterati suze na oci, ali sve ce biti dobro. Sledi vam mali kratki rastanak sa osobama koje volite najvise na svetu.

 

LAV

Ponasate se mocno ali imate mnoge slabosti koje vesto krijete. Zaljubljeno gledate na partnera a on vas voli, ne znajuci da ste slabi na neciju uticaj. Da li cxe uticaj jedne osobe da pokvari vasu vezu, videcete tek!

 

DEVICA

Pravite se nesrecnim, a u stvari ste srecniji od mnogih.Vas problem je samo sto ne znate da  cenite ono sto imate. Ne vidite partnerovu ljubav  kroz ispunjenje vasih zelja, a to su stalna putovanja.Vreme je da mu zahvalite za sve, jer ste drugi srecnik ovih dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2