Ova tri znaka ce zaista imati NAJVISE SRECE u danima koji su pred nama!

Ova tri znaka ce zaista imati NAJVISE SRECE u danima koji su pred nama!

2. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vasih  dugo cekanih odluka, zavisi bas sve. Vasa emotivna veza, vasa ljubav i vasa ispunjenja zeljenog.Ponasate se nesigurno u svemu i vreme je da pocnete da mioslite drugacije. Da biste vili srecniji, morate biti odlucniji!

 

SKORPIJA

Idete na rizik, i igrate na poslednju kartu da osvojite jednog lika. Mada i on vas posmatra, jako je neodlucan. Zato uzmite sve u svoje ruke i budite  odgovorni za svoju srecu. Vi mu pridjite i recite da ga volite!Budite treci srecnik zodijaka ovih dana!

STRELAC

Niste toliko ponosni, koliko ste uporni i vasa upornost ce biti za pohvalu. Necete odustati od one koju volite i vreme je da se okrenete ka njoj. Ona vam je u srcu, i ucinicete sve da i vi budete u njenom srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Kada nesto ne ide, vreme je da se povucete nazad i da okrenete novi list. Umesto sto stojite u mestu i zalite, bolje je da se trgnete. Tamo gde ne uspete, vi odustanite, i kao jaci podjite na drugu stranu.Kazu druga sreca, mozda vam se posreci!

 

VODOLIJA

Dugo ste dirigovali partneru, i on je to konacno shvatio. Sada ce i on da zaigra na svoju kartu, pa da vidite kako je!  Vreme je da trazite kompromis i da niko nikoga ne trpi, vec da se ratzumeteako zelite dalje zajedno.

 

RIBE

Neko vas voli a to nije  onaj za kojeg mislite i kojem se nadate. Njemu ste samo avantura i na vas ne polaze veliku paznju. U vasoj blizini je neko bitan, i on vas tajno voli i strpljivo ceka.To je vasa ljubav koja sledi!

Stranice: 1 2