Nekome ce cetvrtak biti dan da NA NAJLESI NACIN da se uveri da je LUDO VOLJEN!

Nekome ce cetvrtak biti dan da NA NAJLESI NACIN da se uveri da je LUDO VOLJEN!

5. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da pokazete  da ste voljni  da pratite jednu osobu.Ona je jedna osoba koja je probudila svu vasu paznju i vase emocije. Radujte se, imate sanse a i povoda, pa otkrijte sta koje od vas zeli!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moracete da date sve od sebe da postignete ono sto se od vas i ocekuje. Imacete  neke odredjene ciljeve ali nije sve tako kako se vi  nadate. Morate se nadati da ce da krene nesto kako zamisljate.

 

BLIZANCI

Vasa volja je jako celicna, ali vas obuzima neki neobjasnjivi nemir.Vase srce zeli da isprati sve vase nade i sve ceznje koje ima, ali vam jedna osoba stoji na putu. Vreme je da se srede neke okolnosti, i da odredite pravac.

 

RAK

Samo malo vase paznje i vi cete se na najlepsi nacin uveriti da ste ludo voljeni. Ako to do sada niste znali sada je red da saznate. Vase voljeno bice vas voli i zeli da bude sve vase.Bas kao sto ste i vi njegovo.

 

LAV

Nemate vise ni snage a ni zelje da se dokazujete. Do sada ste ucinili svasta, ali vise nema smisla, bilo sta da pokusavate.Sa vama i partnerom je gotovo i vreme je da priznate svoj poraz.Sto pre shvatite, bolje je za vas.

 

DEVICA

Partner vas ne zeli da izbaci iz takta, ali vi mu idete uz svaku rec. Kao da se igrate macke i misa. Kao da je prezauzet  pa se stalno  nesto kosi sa vasim misljenjima.Od vas se ocekuje da budete jaci i da mu ne prkosite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2