Nekome ce cetvrtak biti dan da NA NAJLESI NACIN da se uveri da je LUDO VOLJEN!

Nekome ce cetvrtak biti dan da NA NAJLESI NACIN da se uveri da je LUDO VOLJEN!

5. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Radujete se nekim recima koje cete cuti, ali ce vam danas biti i potvrdjene. Bice ovo dan kada ce vase reci da postanu dela u kojima cete se osecati i voljeno i srecno.Zato cete iskreno postati srecnik dana.

 

SKORPIJA

Ovog ce dana da pobedi vasa ljubav sve vase strahove i vasa nadanja. Vreme je da se poprave i vase sitne  rasmirice kojih nje da nije bilo. Ima ih svako, zasto da ih nemate i vi?Spremni ste preci preko svega, u ime ljubavi.

 

STRELAC

Gledate jednog jarca sa zanimanjem, a on vas sa ljjubavlju. Mozda biste mogli da pobedite  u igri ljubavi i da postanete onaj koji ce se okrenuti ka ljubavi.Od vas se ceka da budete onaj ko ce da odgovori na laskanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Gledate jednoga  strelca i on vas gleda sa zanimanjem. Vreme je da budete zeljni  onih koji se desavaju u sekundi i da budete verni svojim osecanjima.Ako biste pokazali  da imate paznju prema  njemu, mogle bi da sevnu varnice.

 

VODOLIJA

Odavno vas neko uverava u svoja iskrena i cista osecanja. Nikako da poverujte da su ona lepa i da bi mogla biti jako stabilna. Zato udjite u vezu koja vas  zaokuplja i mami sa svih strana. Vreme je da nemoguce stvari postanu mogucim.

 

RIBE

Ne znate kako da se ponasate i sta zelite, ali vas jedna vaga zeli da usmeri. Budite opusteni i sledite je jer ce njeno srce da se raduje osecaju srece. Ona u vama zeli stalnoga partnera i da se volite dugo, a vi smatrate da samo zeli avanturu i nista vise.

 

Stranice: 1 2