Sredina sedmice moze doneti velike promene, ali je vazno da ovi znaci moraju biti oprezni!

Sredina sedmice moze doneti velike promene, ali je vazno da ovi znaci moraju biti oprezni!

5. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Slede velike promene na koje necete moci da se naviknete. Od vas se ceka da cete  biti uporni i da  cete uciniti sve sto je do vas. Neke promene ce na vas znatno uticati, ali cete morati da se  pazite kako se ponasa partner.

 

SKORPIJA

Da je vasa ljubav reka, do sada bi istekla, a otkada traje, vec je postala monotona.Vasa ljubav je u zatisju, i to je velika promena koja vas muci. Nastali su dani koji vas muce i koji ce vas promeniti kao osobu.Tek cete videti sta vam sledi.

 

STRELAC

Vasa monotona veza gubi smisao, a vi cete da budete   na ivici snage. Iznenada cete se zagledati u jednu  osobu koja ce vam probuditi  paznju.  Kada vam se pogledi sretnu, shvaticete najvecu promenu koja vas je snasla.

 

JARAC

Naivno verujete  u ljubav jedne  skorpije a ona vas  ne voli. Samo vas zeli da vas ima za druzenje, tek da ubije vreme. Od vas se ceka da se opredečlitze ili za njeno drustvo, ili da joj kazete da vam nikako nije potrebna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Dok blista vasa suza zbog jedne osobe, druga ce vam doneti sjaj u oku. Necete ni shvatiti da je vasa ljubav tako lepa i da ste tako ocarani njenom pojavom.Vasa ce tuga biti zamenjena srecom  i to ce biti najlepsa prpomena za vas.

 

RIBE

Imate  osecaj da se nesto menja a nikako da se srede neke odredjene stvari. Od vas se ocekuje da pokazete  da ste  spremni na neke odredjene promene  koje ce vas sokirati. Moracete se pomiriti sa nekim okolnostima  koje se nametnu.

Stranice: 1 2