Petak, sedmi oktobar bice najsrecniji dan u zivotu ova dva znaka!

Petak, sedmi oktobar bice najsrecniji dan u zivotu ova dva znaka!

6. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete sebi  i da stanete na stranu svojih ciljeva. Vreme je da se okrenete u smeru  koji ce pratiti svoje ciljeve. Sve ce zavisiti od vaseg stava i vreme je da se drzite i ne odustanete.

 

BIK

Vasa sreca je slucajna i danas cete se osetiti pocastvovano. Od vas se ceka da budete veseli i da uzivate u trenutku.Bice ovo vas najsrecniji dan, jer ste bili u pravoj krizi. Novcani dobitak vam stize neocekivano.

 

BLIZANCI

Vase misli vas vuku na stranu ljubavi jer vas vraca jednom raku. Sumnjate da vas voli kao pre, ali nikako da se  uverite. Vasa je ljubav mnogo uverljivija, da bi vam verovao kao nekada.

 

RAK

Ljubav jednog blizanca ce da igra na sve karte i da vas proba uveriti.Bilo lazno ili ne, ubedjenje je ipak ubedjenje. Drago vam je kada osecate da vasa ljubav zivi uprkos problemima.

 

LAV

Mozda cete da se probate da nadjete nacina  da se dodvorite jednoj osobi. Stalo vam je do nje i vreme  je da pokusate bas sve.Od vase ljubavi   ce zavisiti i vas pokusaj pomirenja, a ona izgleda da bledi. Od vas se ceka da budete mudri.

 

DEVICA

Bice da je ovaj dan pravi cas da se pomirite sa voljenim. Sto je bilo, bilo je i sada se  morate snaci  kako znate. Ucinite nesto sto ona voli i sto ce je razneziti. Kad vam se nasmesi, znacete da vam je oprosteno, a vi ste srecnik dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2