Petak, sedmi oktobar bice najsrecniji dan u zivotu ova dva znaka!

Petak, sedmi oktobar bice najsrecniji dan u zivotu ova dva znaka!

6. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate osecaj da se vase srce kida na komade. Partner ce vas povrediti jednim postupkom.Dok se snadjete sta vas je snaslo, sve ce vec biti pokidano.I vasa emotivna veza i vase srce,  kao da ce se rasprsnuti u milion delova.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da delujete otvoreno i jasno naglasite da se necete miriti. Vase srce kuca  zarom ali neke nove ljubavi. Svi vasi bivsi ce ostati samo bivsi i vreme je za novu ljubav. Danas sledi jedan neocekivani susret.

 

STRELAC

Ne znate kuda vas vode ni obaveze, a ni vase srce. Dok vredno radeci grabite uspehu, emotivno propadate. Vas partner vas napada, optuzuje za zanemarivanje i stalno preti ostavkom. Zato cete se radovati ako ga ubedite  da se uozbilji.

 

JARAC

Ne znate sta biste zeleli i sta vas nosi, ali ce vas poneti jedan osecaj. Srescete osobu koja ce probuditi sva vasa nova i nenadana osecanja.Da li ce to biti ljubav ili nesto drugo?Od vasih osecanja zavise sta ce dalje da bude.

 

VODOLIJA

I ne slutite da danas imate sansu koja ce vas kostati truda. Vreme  je da krenete napred i da se okrenete svojim ciljevima. Od vas se ocekuje  da pokazete da li zelite da iskoristite sansu i da zaigrate na sigurnu ruku. I naravno na sigurnu kartu.

 

RIBE

Vas sreca je da se osecate kao zaljubljena osoba i da se vasa zaljubjenost prenese. Ucinite sta cete dalje i kako da doprete do srca koje vas zanima. Od vas se cekaju da ucinite da vasa zaljubljenost predje  na osobu koja vam je u srcu.

Stranice: 1 2