Sljedeca sedmica ce biti SAVRSENA za sve VODOLIJE, ali ce Rakovima naredni dani JAKO TESKO PASTI!

Sljedeca sedmica ce biti SAVRSENA za sve VODOLIJE, ali ce Rakovima naredni dani JAKO TESKO PASTI!

7. listopada 2022. 0 By Maja

OVAN

Naredna sedmica ne donosi mnogo razloga za srecu. Pred vama su poslovni uspijesi, ali na polju ljubavi ce vam sve ici naopako. Vas partner ce vas mnogo razocarati jednim svojim potezom.

Cijela naredna sedmica ce biti vrlo napeta, jer vi necete znati kako da se odnosite sa tim. Potrazite otvoren razgovor sa voljenom osobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Pred vama je jedna sedmica koja ce vam ostati u divnom pamcenju. Vi cete i  na poslonmom i na ljubavnom polju imati mnogo uspijeha.

Novac stize sa svih strana, napokon vam se vracaju neki novcani zaostaci. Sa partnerom cete samo za srecu znati. Vasoj sreci nece biti kraja.

 

BLIZANCI

Dani koji su pred vama od vas ce zaista mnogo zahtijevati. Posebno na poslovnom polju, nista vam nece polaziti za rukom. Pravicete velike greske koje ce vas na kraju skupo kostati.

Naredna sedmica vam nece biti po volji, jer vas i na polju ljubavi ne ocekuju lijepa desavanja. Pred vama su velike nesuglasice sa voljenom osobom.

 

RAK

Naredna sedmica ce biti propracena velikom nervozom. Pred vama su dani koji ce vam jako tesko pasti, jer vi cete biti umorni od svega.

Trudite se maksimalno,ali  dobitci kao da ne zele da dodju. Podrsku voljene osobe takodjer nemate, sto vam vasz situaciju samo otezava.

 

LAV

Morate malo vise da se posvetite voljenoj osobi. Vi ste vasu vezu mnogo zapustili, nemojte se cuditit sto je vas partner nezadovoljan. Pred vama su dani u kojima morate preci preko svog ponosa i voljenoj osobi vise pazje posvetiti. Na poslovnom polju vas ocekuju veliki novcani dobitci.

 

DJEVICA

Vi morate u narednoj sedmici da budete islreni prema voljenoj osobi. Krijete nesto, ali prije nego sto ona to sazna od nekoga drugog, bolje da sazna od vas. Uvijek ste nastojali biti iskreni, zasto to sada mijenjati.

Budite iskreni i recite vasem partneru istinu. Necete nista postici lazima, jer ce vas partner prije ili kasnije sve saznati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2