Ova cetiri znaka ce ovaj dan pamtiti  jer im donosi promene!

Ova cetiri znaka ce ovaj dan pamtiti jer im donosi promene!

10. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da danas kazete sebi da je dosta vase sale. Ne mozete se ponasati kao da  ste dete i da ne znate sta zelite. Opredelite se za vezu, ili ne.Jedna osoba ceka na vas da se izjasnite, a skoro da odustala.

 

SKORPIJA

Jedna vodolija vas gleda sa ceznjom, ali joj ne dajete sansu . Jos ste verni onome ko vas je povredio i ostavio. Vreme je da ga precrtate i izbrisete iz zivota, cak i kao secanje. Okrenite se ovoj osobi  koja  vas  ceka i voli.

 

STRELAC

Danas krecete u akciju osvajanja osobe koja vas vuce ka sebi.Necete je prepustiti drugome i vreme je da se  srede vase zelje. Ucinicete sve jos ovog dana da vam bude blizu vaseg zaljubljenog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bicete treci znak koji ce okrenuti list i uciniti korenite promene. Vreme je da se  zapitate sta je ono sto zelite i sta je ono sto vam treba. Postoji neko ko bi za vas sve dao i ucinio

 

VODOLIJA

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite. Moguce je da cete na kraju biti i razocarani. Ali,polako. Znajte da posle svake kise dodje Sunce i da ce tako biti i u vasem slucaju. Samo strpljivo. Sve ce doci na svoje i jednom ce ovi teski dani z vas biti samo proslost.

 

RIBE

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte nikome davati lazne nade i imajte na umu da svako dobije ono sto zasluzuje. Pre ili kasnije. Na vama je da sada kazete istinu.

 

Stranice: 1 2