TIGAR, LAV ili VUK: ZIVOTINJA koju odaberes otkriva STA je TVOJA NAJVECA SNAGA!

TIGAR, LAV ili VUK: ZIVOTINJA koju odaberes otkriva STA je TVOJA NAJVECA SNAGA!

15. listopada 2022. 0 By Maja

BROJ 1. TIGAR

Ti si osoba koja se je u svom zivotu sa mnogim problemima morala suociti. Uvijek su te pratili neki problemi, skoro kao da ti sreca uopste nije bila naklonjena. Ali ti si neko ko nikada ne prestaje da se nada da ce biti bolje. Ne samo da se nadas, ti se za svoje bolje sutra iskreno boris. Osoba si koja ne dozvoljava da je tuga prati, jer ti u svemu losem pronadjes nesto lijepo sto ti moze dati snagu da nastavis dalje. Vjerujes u srecu mada to ona nije bila uvijek mnogo naklonjena. Ali ti si neko ko ima svoj stav i niko tebi ne moze reci da ti sreca ipak nije sudjena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo u zivotu ne zelis, a za ono sto zelis vrlo dobro znas da se izboris. Ti si veliki optimista koji nikada nece prestati da se nada i da se trudi za svoju srecu.

Tvoja najveca snaga i jeste tvoj optimizam jer da njega ne posjedujes mozda bi davno odustao da se boris. Ali ti ces se uvijek nadati svojoj sreci jer takvi kao ti nikada ne odustaju. Tvoj karakter tebi nikada nece dozvoliti da odustanes jer ti si uvjeren da ce sreca i tebe poceti da prati. Tvoj osjecaj te ne vara!

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2