TIGAR, LAV ili VUK: ZIVOTINJA koju odaberes otkriva STA je TVOJA NAJVECA SNAGA!

TIGAR, LAV ili VUK: ZIVOTINJA koju odaberes otkriva STA je TVOJA NAJVECA SNAGA!

15. listopada 2022. 0 By Maja

BROJ 2. LAV

Ti imas svoj stav i svoje misljenje koje niko ne moze promjeniti. Osoba si koja se mnogo bori u zivotu jer nista ti ne pada sa neba. Za sve se boris posteno jer ti si samo tako i naucio. Mogao si da biras mozda i laksi zivotni put, ali ti si birao put kojeg ti smatras ispravnim.

Ne ide ti uvijek sve onako kako pozelis, ali to ne znaci da ti neces nastaviti dalje da se boris.

Sve sto si do sada postigao, postigao si sam sa mnogo truda i velikom vjerom u sebe. Tvoja najveca snaga je tvoj ponos, jer tvoj ponos je nesto sto ti niko ne moze oduzeti. Uvijek ces biti na pravom putu, jer ponosne osobe kao sto si ti mozda ce padati, ali nikada nece odustati.

 

BROJ 3. VUK

Tvoj zivot nije uvijek bio bajka, ali uz mnogo truda i malo srece si uspio da se izboris za sve sto si u zivotu zelio. Mnogo si jaka osoba koja zna da se izbori za  sebe i koja se nikada ne predaje. Desavalo se je da te zivot slomi, ali ti si uvijek nastavljao dalje, samo jaci i odlucniji da postignes sto zelis. Ono sto ti sebi zacrtas, nastojaces uvijek da ostvaris. Tvoja najveca snaga je tvoja odlucnost koja ti u najtezim vremenima pokazuje pravi put.

Ti nista ne ostavljas za neki drug put, vec odlucno i hrabro pokusavas da se izboris za svoje ciljeve.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Upornost je takodje jedna od tvojih jacih strana, jer niko ti ne moze reci da nesto neces u zivotu postici. Osoba si koja je naucila za sve da se izbori i koja ce i dalje uprkos svim zivotnim olujama biti odlucna i uporna. Nikada se neces promjeniti jer ti znas svoj pravac kojeg se nikada neces odreci.

Stranice: 1 2